30/431-1244, 20/356-7204

Testkezelés, masszázs

Minden testkezelés esetén természetes alapanyagú aromaterápiás krémeket, masszázsolajokat alkalmazok!

bővebben a masszázsról

 

Lazító – harmonizáló kezelés

 

Felgyorsult világunkban a rohanást, a stresszt elkerülni nem tudjuk, ezért mindannyiunk számára felértékelődik a test és a lélek karbantartásának jelentősége. Kikapcsolódni a „rohanás világából”, egy kis nyugalmat csempészni a hétköznapokba – lazító – harmonizáló kezelésemmel ebben szeretnék segíteni.

A 150 perces kezelés, „utazás” a teljes kikapcsolódás, pihenés, szabadság világába. A kezelés célja, hogy mély megnyugváshoz vezessen, olyan állapothoz, melyben érezzük saját testünk rezdülését.

A lazító – harmonizáló kezelés lépései:

  • Üdvözlő masszázs: reflexológiai talpmasszírozással kezdem a kezelést, mely elősegíti, hogy Vendégem ellazuljon, ráhangolódjon a kölcsönös együttműködésre, az energia befogadására
  • Testradírozás: mélytengeri algát tartalmazó testradírral átdolgozom az egész testfelületet, és ezzel előkészítem a bőrt a tápláló anyagok befogadására
  • Testpakolás: bőrfeszesítő krémpakolást alkalmazok, mely olívaolajat, szőlőmagolajat, búzacsíra kivonatot, és gyümölcsolajokat tartalmaz; a pakolás elősegíti, hogy a megereszkedett szöveti felületek (has, csípő, mell, comb) feszesebbek legyenek
  • Pihenés: betakarva pihen a vendég míg a pakolás beszívódik a bőrbe
  • Masszázs: a 60 perces masszázshoz , bio olajat, kollagén és elasztin hatóanyagtartalmú bőrrugalmasító masszázskrémet, illóolajat használok. Meleg gyógy-, vagy gyümölcstea fogyasztásával zárjuk a kezelést.

 

Testkarcsúsítás, bőrfeszesítés, méregtelenítés

 

Ezeket a módszereket azoknak ajánlom, akiknek életkoruknál fogva, illetve fogyás után megereszkedett a bőre, fogyni kívánóknak kiegészítő kezelésként, és minden korosztálynak bőrfeszesítés, méregtelenítés céljából. A bőr állapotának megfelelően gépi kezelést, gumiköpölyös vákuummasszázst alkalmazok. A kezelés kb. 1 órát vesz igénybe. Minden alkalommal peelingezek (eltávolítom az elhalt bőrréteget), jól átmasszírozom a kezelendő felületet, majd felteszem a pakolást, mely alakformáló hatású. Kétféle gélt használok, az egyik hűsítő hatású (eres, visszeres felületekre), csökkenti a bőr hőmérsékletét, oldja az izmok merevségét, javítja a hajszálerek állapotát, segít kiüríteni a lerakódott salakanyagot. A másik gél összetételénél fogva hőt fejleszt, helyi vérbőséget okoz, ezáltal serkenti a zsírsejtek anyagcseréjét. Miután felkentem a hatóanyagban gazdag pakolást, befóliázom a kezelt felületet, és betakarva 30 perc pihenés következik. Rövid nyirok elvezető masszázs a befejező mozzanata a kezelésnek.

 

Pihentető láb-, és talpmasszázs

 

A fáradtság következtében a láb izmai megkeményednek, és ezzel párhuzamosan csökken a nyirokerek, valamint az érbillentyűk működése. A vér-, és nyirokkeringés elégtelensége a toxikus anyagok kevésbé hatékony kiválasztásához vezet. A reflexzónákra gyakorolt masszázzsal beindítjuk a szervezet öngyógyító folyamatait, serkentjük a vér-, és nyirokkeringést. A masszázst minden esetben egy illóolajos lábfürdő előzi meg.

 

Illóolajos test-, és hátmasszázs

 

Aromaolajjal végzett masszázs. Alapvetően lazító hatású, megszünteti az izmok görcsös állapotát, elősegíti az energia szabad áramlását.

 

Mézmasszázs

 

Nagyon jó feszesítő, salaktalanító hatású, a mélyebb kötőszöveti rétegeket is jól megmozgató masszázs, ezért kiválóan alkalmas a narancsbőr kezelésére. Speciális technikát alkalmazok, főleg pumpáló, ütögető, csipkedő mozdulatokkal dolgozom be a bőrbe a mézet.